Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2020

MUSOU BLACK PAINT!



Το musou black είναι το πιο σκούρο μαύρο του πλανήτη. Είναι ακρυλικό χρώμα και το κατασκεύασε η Ιαπωνική Koyo Orient Japan CO.



Ένα απλό μαύρο ακρυλικό χρώμα απορροφά περίπου το 94% - 98% του φωτός ,ενώ το musou black απορροφά το 99.4%. Καταλαβαίνετε τι γίνεται το καλοκαίρι στο σαλόνι του αυτοκινήτου…

Η εφαρμογή του μπορεί να γίνει είτε με πιστόλι ή με πινέλο. Είναι ματ και για να γίνει σωστή εφαρμογή πρέπει να γίνουν 2-3 στρώσεις (χέρια) ώστε να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Προτείνεται χρήση μαύρου ασταριού πρίν τη βαφή.

Έχει ελαστικές ιδιότητες ,ώστε όταν βάφουμε ένα πλαστικό κομμάτι για παράδειγμα, να αντέχει στις μικρές παραμορφώσεις τις οποίες μπορεί να υποστεί. Μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε σε μέταλλα, λαμαρίνες, χειροτεχνίες, πλαστικά.



Σε αντίθεση με ένα ακρυλικό χρώμα ή ένα μαύρο μεταλλικό χρώμα, το musou black σχεδόν εξαφανίζει τις λεπτομέρειες του αντικειμένου. Για παράδειγμα σε ένα αυτοκίνητο δεν θα είναι διακριτά τα νεύρα που μπορεί να έχει μια πόρτα, καπό ή ο ουρανός, αλλά δημιουργεί μεγάλη επιβλητικότητα και «άγριο» ύφος στο αυτοκίνητο.


Στον σύνδεσμο υπάρχει βίντεο που δείχνει τη διαδικασία βαφής ενός αυτοκινήτου, αλλά και τα αποτελέσματα: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου